Foto boek - www.ccstorm.nl

Corry & Charles
Ga naar de inhoud

Foto boek

Een bezoekje met Tessel aan het Aqua-zoo te Leeuwarden. Een hele reis vanaf Warten maar het was de moeite waard.

Op 23 maart 2013 brachten Corry en ik een bezoek aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. We hebben er mooie plaatjes van kunnen maken.

Bij de vijver. Even lekker mijmeren en intussen door de fotograaf (Opa. Niemand anders is zo gemeen) op afstand vastgelegd.

Meisje met hond. Niet zomaar een meisje en ook niet zomaar een hond. Suzanne met Flip

Oranjewoud. Wandeling. Nou ja, uitputtingsslag voor de kindjes.

Zodra we 's morgens de kamer binnen lopen hebben we zicht op het oosten, de opkomende zon. De verrassing die ons dan wordt geboden leggen we vaak vast op foto. We hadden en hebben er veel, heel veel. We hebben ze (bijna) allemaal samengevat in één album. Kijk hoe verschillend en imponerend de kleuren kunnen zijn.

Waarom inspireert de herfst toch zo veel mensen? Mij in ieder geval. Wellicht vanwege de bijzondere kleuren die zich voor korte tijd openbaren. Is het dan de schone vergankelijkheid of de vergankelijkheid van de schoonheid? Het blijft een mysterie.

Met de familie nog een laatste poging doen om van de herfst te genieten. Poging geslaagd.

De winter kondigde zich al vroeg aan dit jaar (2012). Op 5 december viel de eerste sneeuw en na een korte onderbreking was 6 dagen later onze wereld opnieuw wit. We verzamelen een paar foto's voor dit album.

Terug naar de inhoud