Overigen - www.ccstorm.nl

Corry & Charles
Ga naar de inhoud

Overigen

Video's

Kies een video-film door op het pictogram te klikken


De Storm 28 oktober 2013
We werden er niet echt door verrast. Gisteravond al de nodige 'losse' spullen in veiligheid gebracht. Toch is er aardig wat schade en op het moment van schrijven van dit stukje woedt de storm nog voort.

Verrassing
Iedereen werd verrast. We hadden er eigenlijk niet meer op gerekend en de kinderen besloten dan ook zonder woorden er gewoon van te genieten. Volwassenen waren echter een beetje vergeten wat je zoal tegen kunt komen en hoe je je daar het best tegen kunt wapenen. Een blik in de winter februari 2012.

Wintercharme
En plotseling is het dan toch winter geworden. Tot eind januari niets gemerkt van winterweer. Uitsluitend een voortzetting van de herfst met hoge temperaturen, harde wind en heel veel regen. Maar 4 februari 2012 was een prachtige dag en in de ochtend maakten we een paar hele mooie beelden. Geniet mee.

Warm, Stormachtig en Nat
Januari 2012 gaat de geschiedenis in als warm, stormachtig en zeer nat. Het water in de Noordelijke provincies stijgt naar recordhoogte en dus ook rond ons huis. We maakten er een filmpje van.

Woudagemaal (in Lemmer) op stoom
Het grootste nog in werking zijnde stoomgemaal ter wereld dat geplaatst is op de (UNESCO) wereld erfgoedlijst. Schitterend onderhouden en na bijna 100 jaar werkend alsof het gisteren werd gebouwd. Staaltje van technische- en architectonische kunst. Deze video is meer dan 175.000x bekeken.

Terug naar de inhoud