Links - www.ccstorm.nl

Corry & Charles
Ga naar de inhoud

Links

Links naar andere internetpagina's die ons op de één of andere wijze boeien of waar we nog steeds banden mee hebben.
Denkt u dat een link naar uw site nuttig is, meldt dat dan met het contactformulier
.

Studio Greft
Voor non-profit productie van video-presentatie, video-verslag, kortom alles wat met video kan, webdesign en fotografie in dienst van webdesign


Keramiek van Corry
De site waar Corry haar gemaakte beelden exposeert en vertelt wat ze aan het doen is. De moeite waard om eens naar toe te gaan.

Afscheid bij LIMOR
Foto reportage gemaakt door Wilma Koole

Video & Filmclub Kleare Kimen
Voor niet-friezen: Kleare Kimen betekent heldere horizon of verte.
Alle ervaringen van mensen die intensief met video bezig zijn worden op de clubavonden bij elkaar gebracht en verhogen daardoor de deskundigheid maar vooral het plezier in de hobby.

Limor
De instelling waar Corry en ik het grootste deel van ons leven aan hebben gewijd. Voortgekomen uit het Nederlandsch Leger des Heils werd het begin 2000 volledig verzelfstandigd.  De afkorting staat voor: Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Limor helpt mensen die uit de koers raakten, en hun huisvesting verloren, hun plaats in de samenleving weer te (her)vinden.

Tjabel Klok
Primitieve, oud-mexicaanse en oosterse decoratie- en stooktechnieken vormen een sterke inspiratiebron voor het werk van Tjabel Klok. Hij transponeert deze echter op een geheel eigen wijze tot hedendaagse vormgeving en kleurstellingen.

Fotoalbums.
MijnAlbum: MijnAlbum


Terug naar de inhoud